Algemene Voorwaarden

Door gebruik te maken van deze website stemt u in met deze Algemene Voorwaarden. Lees de voorwaarden zorgvuldig door voordat u de website gebruikt.

1. Gebruik van de Website:

Deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden. U mag de inhoud lezen, delen en downloaden voor persoonlijk gebruik, maar u mag de inhoud niet wijzigen, reproduceren of commercieel gebruiken zonder schriftelijke toestemming.

2. Aansprakelijkheid:

De informatie op deze website is met zorg samengesteld, maar wij garanderen niet de juistheid, volledigheid of actualiteit van de informatie. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele fouten of omissies op de website.

3. Links naar Externe Websites:

De website kan links naar externe websites bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of praktijken van externe sites en het gebruik ervan is op eigen risico.

4. Intellectueel Eigendom:

Alle inhoud en materialen op deze website zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten en blijven ons eigendom of het eigendom van onze licentiegevers. U mag deze materialen niet reproduceren, verspreiden of gebruiken zonder schriftelijke toestemming.

5. Wijzigingen in de Voorwaarden:

Wij behouden ons het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen. Wijzigingen worden van kracht zodra ze op de website zijn geplaatst. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig de voorwaarden te controleren op eventuele updates.

6. Privacybeleid:

Ons Privacybeleid beschrijft hoe wij persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en beschermen. Door gebruik te maken van de website stemt u in met de bepalingen van ons Privacybeleid.

7. Contact:

Heeft u vragen of opmerkingen over deze Algemene Voorwaarden, neem dan contact met ons op via info@intrado.be.

Datum van laatste wijziging: 13/02/2024